Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


:) Szülői kezdeményezéssel és támogatással 2007. év elején három kerületi bölcsődében, 2008. év elején a negyedik bölcsődében is Somadrin sószobát tudtunk kialakítani! 

A sószoba látogatásával a kisgyermekek felső légúti megbetegedésének megelőzésében, enyhítésében jelentősen tudunk segíteni. Lecsökken a betegség hossza, kevesebbet hiányoznak ezáltal a gyermekek.

:) Adományokból és a szja 1% felhasználásával modern fektető ágyakat vásároltunk a bölcsődék részére, amely kényelmes, egészséges pihenést biztosít, biztonságos, könnyen tisztán tartható! Szóval kiváló!  

  • Sikeresen pályáztunk 2008-ban a Fővárosi Önkormányzat által kiírt civil pályázaton:  - másként fejlődő gyermekek részére Fejlesztő Játszóház működtetéséhez eszközfejlesztésre és Ringató zenei programra

> A 2009. évi szja 1 % összegéből - 953.852 ft- a bölcsődék új gyermekbútorokat, további új fektetőágyakat, az ágyakra steppelt huzatokat és játékokat kaptak!

> 2010-ben alapítványunk sikeresen pályázott mentálhigiénés  programtámogatásra. A bölcsődék dolgozói kiránduláson vehettek részt tavasszal Mezőkövesden és ősszel Sukoró - Pákozdon!

smileyKöszönjük, hogy a szja 1 %-át alapítványunknak ajánlotta fel!

Ezzel Ön is hozzá járult a bölcsődék környezetének szépítéséhez, játékok, gyermek bútorok beszerzéséhez, a nevelési - gondozási munkánk színvonalának emeléséhez!

  • Az Alapítvány részére felajánlott adományokat és a szja 1 % nagy részét minden évben a bölcsődés kisgyermekek tárgyi környezetének bővítésére, egy részét a szakemberek képzésére használjuk fel.

 

►► MEZÍTLÁBAS PARKOT alakított ki a Napraforgó bölcsődében  (1225 Budapest, Bartók Béla út 4.) Palkó István és munkatársa 2017. őszén. Nagyon köszönjük a nemes felajánlást és  a bölcsődért tett önzetlen segítséget!!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

marcsily@gmail.com

(Fedor Marcsi, 2008.04.08 19:59)

Tetszik a honlap!
Ügyi vagy!

judit.rozsa@szmi.hu

(Rózsa Judit, 2008.04.03 21:55)

Szia Anikó!
Nagyon klassz a honlap, gratulálok.
Jutka